СИСТЕМА ЗБЕРІГАННЯ У БУРТІ

system_bulk_1.jpg
У бурті можна зберігати картоплю, цибулю і деякі коренеплоди. Головною перевагою системи зберігання насипом є той факт, що повітря проходить крізь кожну бульбу, і завдяки цьому, можна максимально впливати на процес зберігання (в порівнянні з контейнерним зберіганням). Тому, даний тип зберігання вимагає більшої точності при розрахунку потужностей вентиляційного і холодильного обладнання, так як вплив на продукцію є негайним. Вимоги до обсягу повітря, що подається також вище, в порівнянні зі зберіганням у контейнерах. Необхідно забезпечити обсяг повітря, що подається на рівні 100 - 300 м3 / год на тонну продукції при тиску 100 - 300 Па (в залежності від виду продукції).

Переваги зберігання насипом:

Можливість більше впливати на якість продукції.

Оптимальне вентилювання продукції стисненим повітрям.
Ефективна сушка продукції після збирання
Більше можливостей підтримки рівномірних температур в усьому сховищі

СИСТЕМИ КОНТЕЙНЕРНОГО ЗБЕРІГАННЯ

У контейнерах можна зберігати картоплю, фрукти і овочі. Зберігання таким способом переважно для багатьох продуктів, так як тиск, який чиниться на нижню частину контейнера, набагато менше, ніж при зберіганні насипом.
 
Не варто забувати про легкість у завантаженні та розвантаженні контейнерів, що значно оптимізує логістику складу. Ми рекомендуємо Комплексні Змішуючі Камери - оптимальну систему клімат контролю для такого типу складів.
 
 
Плюси зберігання контейнерним способом:
Різні види продуктів можна зберігати в одній камері.
Оперативність завантаження / розвантаження продукції.
Легко адаптувати старі сховища під контейнерний вид зберігання.