top of page
Проект каркасної типової будівлі 12 х 22м для контейнерного зберігання овочів
Загальний орієнтовний обсяг зберігання:
картоплі -414т
Площа загальна 264 м2
Площа камери 216 м2
Площа допоміжних приміщень 48 м2
Тип продукту, орієнтовний обсяг зберігання:
Цибуля - 380 т (1.1 т / конт.)
Картопля - 414 т (1,2 т / конт.)
Буряк - 414 т (1.2 т / конт.)
Морква - 380 т (1.1 т / конт.)
Капуста - 305 т (0.88 т / конт.)
Місткість:
Камера 18 м Х 12 м h 7,5 м
Зберігання в контейнерах 1,6 м х 1,2 м х 1,2 м, 5 ярусів (висота зберігання 6 м)
Місткість камери - 345 контейнерів
Овочесховище 12м х 22м, висота 7,5 м
Будівля з встановленим кліматичним устаткуванням призначеним для тривалого зберігання овочів.
bottom of page