Холодильне обладнання
Охолоджувальні системи розроблені з урахуванням складних умов, в яких вони працюють; можуть бути встановлені як в сховищах з контейнерним типом зберігання, так і з навальним.
Основні характеристики наших холодильних систем:
- Компресора герметичного типу, на основі відомих виробників, таких як Maneurop або Copeland
- Технологія «спірального» компресора гарантує стабільну роботу в складних умовах.
Міцні випарники з великою площею поверхні забезпечують довгий термін служби з високою ефективністю.
Ми виробляємо сучасне енергозберігаюче холодильне обладнання для:
- зберігання фруктів (яблук, груш, кісточкових)
- для застосування в овочесховищах (капусти, моркви, буряка)
- для зберігання м'яких фруктів чиллери попереднього охолодження (наприклад, полуниця, чорна смородина, малина, чорниця)
Ми виробляємо системи прямого випаровування (з використанням компресорів Blitzer, Copeland, Maneurop і теплообмінниками Goedhart, Pro-Froid)
Ми забезпечуємо найкращі умови для зберігання:
- Температура холодного повітря в приміщенні від -1 ° C
- Відносна вологість повітря до 96%
- Максимальні коливання температури - гістерезис ± 0,1 ° C (генератор вкл-викл)
- Мінімальна різниця між повітряним теплообмінником і температурою в камері (ΔT)
- Автоматичне, циклічне змішування холодного повітря в камері з фруктами чи овочами
- Електронна система управління охолодженням забезпечує високий рівень вологості в холодному приміщенні
- Правильна швидкість обертання вентиляторів теплообмінника (єдина відповідь для підтримки умови холодної кімнати)
- Швидке досягнення заданих температур - розморожування за допомогою електричних ТЕН або потоком повітря від вентилятора - опція для віддаленого доступу за допомогою інтернету і управління на основі комп'ютерів та реєстрації
- Реєстрацію опції для видалення води з холодильної камери (контроль втрати ваги при сушінні)
Охолодження гликолем - холодильні машини (на основі гліколю власних генераторів з використанням герметичних, напівгерметичних а також гвинтових компресорів).
Ми забезпечуємо найкращі умови зберігання, а також найвищий рівень вологості в холодних приміщеннях що сприяє довгостроковому зберіганню фруктів:
- Температура холодного повітря в приміщенні від -1 ° C
- відносна вологість повітря до 98%
- Максимальні коливання температури - гістерезис 0,1 ° C (генератор вкл-викл)
- мінімальна різниця між повітряним теплообмінником і температурою в камері (ΔT)
- кімната автоматичного, циклічного змішування холодного повітря
- Правильна швидкість обертання вентиляторів теплообмінника (єдина відповідь для підтримки умови холодної кімнати)
- Швидке досягнення заданих температур (енергоефективне розморожування за допомогою гарячого гліколю або вентиляторів)
- Комплексний комп'ютер на основі контролю і реєстрації, а також віддалений доступ до інтернету - Реєстрацію опції для видалення води з холодильної камери (контроль втрати ваги при сушінні)
- Варіант, відновлення «вільної» енергії з навколишнього повітря, з назвою «вільного охолодження»
- Варіант, який застосовує подвійну систему охолодження, яка дозволяє безперервно охолоджувати камеру навіть в разі несправності і виходу з ладу однієї з систем, підключення резервного чилера