top of page

Будівництво

Компанія ТЕССО здійснює будівництво овочесховищ і фруктосховищ з швидкомонтованих будівель і ангарів бескаркасного типу. Накопичений роками досвід широко використовується нашими фахівцями при будівництві овочесховищ під ключ.

Завдяки відпрацьованій технології ми можемо не тільки побудувати споруду, яка буде оптимально відповідати умовам ведення Вашого бізнесу, а й відповідати при цьому технічним і економічним вимогам до об'єктів такого типу.

IMG_20160912_081808.jpg
IMG_20160912_181429.jpg

                                                     Вартість овочесховища
Вартість будівництва овочесховища індивідуально розраховується виходячи з обсягів, типу, умов і термінів зберігання овочевої продукції. Співпраця з компанією Тессо дозволить Вам побудувати овочесховище в найкоротші терміни і з мінімальними капітальними вкладеннями на будівництво.

                                                                    Овочесховище під ключ
Використовуючи легкі металоконструкції монтаж здійснюється прямо на будівельному майданчику. Будівля комплектується теплоізоляційними самонесущими конструкціями в залежності від кліматичних умов, доквеллерами, промисловими воротами, освітленням та вікнами в залежності від необхідності і розмірів будівлі. Система вентиляції для овочесховища розраховується і поставляється під замовлення в кожному окремому випадку. При цьому враховується ряд факторів пов'язаних з умовами вирощування, типу і обсягу продукту, умов і тривалості зберігання. Весь комплекс розрахований так щоб при мінімальних капітальних вкладеннях отримати максимальний ефект від зберігання продукції звівши при цьому втрати до мінімального можливого показнику.

IMG_20160913_163306.jpg
IMG_20160912_140856.jpg

Овочесховище від компанії ТЕССО - сучасне овочесховище під ключ, багатофункціональна будівля, обладнана всіма необхідними спеціальними системами зонального кліматичного контролю, інженерними мережами, комунікаціями і побутовими приміщеннями.

 

 

Наші технології дозволяють збільшувати термін зберігання продукції, контролювати якість і здійснювати перспективне планування щодо її майбутньої реалізації.
 

bottom of page